Bh. takmičarke razvalile na X Faktoru! (Video)

Objavljeno: 20. 4. 2015 u 12:34h

Takmičarke iz BiH Magdalena Bogić, Azra Kelecija i Nataša Railić fascinirale su sinoć žiri regionalnog X Faktora.

Žiri je ostao bez teksta kada je šesnaestogodišnja Magdalena Bogić iz Jajca na sceni zapjevala “Molitvu” Marije Šerifović.

“To tražimo”, rekao je Massimo koji nije mogao vjerovati da Magdalena ima samo 16 godina.

https://youtu.be/-C_JHFXKyEU

“Očaran sam snagom, energijom i petljom”, dodao je Massimo.

Aleksandra Kovač je takođe kazala da je Magdalenin nastup bio snažan, dok je Željko priznao da se malo uplašio njene energije jer je pomislio da će ih sve prebiti.

Mostarka Azra Kelecija učestovovala je i u prvom X Faktoru, ali je odustala u fazi top 24. Ovaj put se predstavila prelijepom baladom Maye Sar “Korake ti znam” i poručila da ovaj put ide do kraja.

https://youtu.be/djcg72U0uQg

Željko je rekao da je uživao u njenoj izvedbi, a Aleksandra je priznala da se rasplakala kada je vidjela koliko Azri znači ovaj nastup.

“Da sam Maya Sar, ja bih ovu pjesmu dao tebi”, rekao je Huljić.

I Banjalučanka Nataša Railić je okušala sreću pjevajući “Nothing” Vitni Hjuston, ali se njeno izvođenje na prvu nije dopalo Tončiju i Aleksandri.

https://youtu.be/6AhCgcZHHMk

Joksimović ih je uvjerio da joj treba pružiti priliku, pa je Nataša ipak dobila četiri da, sa zabranom da ubuduće pjeva Vitni Hjuston.

Sinoć je završena prva faza audicija, a takmičare čeka surova selekcija jer predstoji im Bootcamp.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/region/bh-takmicarke-razvalile-na-x-faktoru-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])