BiH

Radovan Gajić iz Čelinca prijeteći oružjem pokušao da siluje ženu

Objavljeno: 31. 7. 2016 u 09:12h

Radovan Gajić (58) iz Čelinca uhapšen je zbog sumnje da je na području te opštine pokušao da siluje tridesettrogodišnju ženu čiji identitet zbog zaštite nije objavljen.

Gajić je uhapšen prije nekoliko dana, ali je s tim javnost upoznata u petak kada je nakon saslušanja u banjalučkom Okružnom tužilaštvu tužilac uputio prijedlog Osnovnom sudu u Kotor Varošu da osumnjičenom odredi jednomjesečni pritvor. U Okružnom tužilaštvu Banjaluka kazali su da je pritvor predložen zbog sumnje da bi osumnjičeni mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke.

“Postoji i bojazan da bi mogao ponovo počiniti isto krivično djelo” kazali su u tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je napao ženu u jednom čelinačkom selu, a kako bi je primorao na polni odnos, zaprijetio joj je oružjem. Zbog toga je Gajiću na teret osim pokušaja silovanja stavljeno i krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sličan slučaj dogodio se nedavno u Doboju gdje je Predrag S. uhapšen zbog sumnje da je silovao konobaricu, zbog čega mu je određen pritvor. Njemu je na teret stavljeno da je od marta ove godine više puta primorao sugrađanku na seksualni odnos, a prema nezvaničnim informacijama, prijetio joj je da će je ubiti i nauditi njenoj porodici ukoliko to odbije.

Spekuliše se da je Predrag S. tjelohranitelj jednog političara u Doboju i da je podvodio i njemu i drugim osobama sa kojima se družio.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/radovan-gajic-iz-celinca-prijeteci-oruzjem-pokusao-da-siluje-zenu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])