BiH

Hapšenje u Gradišci: Pronađeno 600 sjemenki indijske konoplje

Objavljeno: 31. 7. 2016 u 10:36h

Policija u Gradišci uhapsila je G.R. (34), iz tog grada, u akciji kodnog naziva “Plantaže 2016” i tom prilikom kod njega pronašla 600 sjemenki indijske konoplje, saznaju “Nezavisne”.

Kako nam je danas potvrđeno u CJB Banjaluka, policija je akciju izvela u četvrtak pod nadzorom Okružnog tužilaštva Banjaluka. Policija je na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, izvršila pretres kuće, pomoćnih objekata i vozila, u mjestu Bok Jankovac kod Gradiške koje koristi G.R.

“Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto oko 600 sjemenki koje svojim izgledom asociraju na sjemenke indijske konoplje, oko 10 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, digitalna vaga i drugi predmeti pogodni za proizvodnju opojnih droga”, saopšteno je iz CJB Banjaluka.

Policija je izuzete predmete deponovala u Osnovni sud Gradiška i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku.

“Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga G.R. je lišen slobode, te nakon završene kriminalističke obrade, postupajući tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, naložio je da se pusti na slobodu, a da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta, u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“, rekli su u CJB Banjaluka.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/hapsenje-u-gradisci-pronadeno-600-sjemenki-indijske-konoplje/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])