BiH

U subotu sunčano i toplo

Objavljeno: 29. 7. 2016 u 20:00h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno sunčano uz umjerenu oblačnost, saopštili su meteorolozi.

Ujutro će biti toplo i pretežno sunčano, oko rijeka i po kotlinama uz prolaznu maglu, a tokom dana pretežno sunčano i veoma toplo, a zbog povećane vlage i sparno, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Kasnije popodne na jugoistoku i jugozapadu očekuje se razvoj oblaka koji će samo ponegdje u brdsko-planinskim predjelima donijeti kratkotrajne pljuskove.

Vjetar će biti slab do umjeren, istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini južni i jugozapadni.

Јutarnja temperatura vazduha biće od 13 do 19 stepeni, na jugu do 24, a najviša dnevna od 30 do 36 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Drugog dana vikenda očekuje se pretežno sunčano i veoma toplo vrijeme, lokalni razvoj oblaka će samo ponegdje u jugoistoku usloviti kratkotrajne pljuskove.

Danas je bilo sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 13 stepeni, Foča 18, Mrakovica 21, Han Pijesak, Kalinovik, Goražde 22, Čemerno i Sokolac 23, Bihać, Ivan-sedlo, Kupres 24, Rudo 25, Ribnik, Gacko, Mrkonjić Grad, Sanski Most i Srebrenica 26, Višegrad, Nevesinje, Šipovo, Srbac, Banjaluka, Gradačac, Prijedor, Sarajevo, Zvornik 27 stepeni Celzijusovih.

U Bileći, Bijeljini, Bugojnu, Livnu i Tuzli izmjereno je 28 stepeni, Doboju, Јajcu, Neumu i Zenici 29, Trebinju 32, dok su u Mostaru izmjerena 33 stepena Celzijusova.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/u-subotu-suncano-i-toplo/||claudebot