BiH

Olimpijcima iz Srpske po 10 hiljada KM

Objavljeno: 27. 7. 2016 u 18:55h

Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske podržaće sa po 10.000 KM odlazak atletičarke Lusije Kimani, takmičarke u streljaštvu Tatjane Đekanović i plivača Mihajla Čeprkala na Olimpijske igre u Rio de Žaneiro.

Informaciju je potvrdila resorna ministarka u Vladi RS Jasmina Davidović.

olimpijci rs

“Zadovoljstvo mi je da na dostojanstven način možemo da ispratimo naše sportiste, naše najbolje ambasadore na Olimpijske igre u Rio de Ženeiro. Ubijeđena sam da će nas i na ovom velikom takmičenju predstaviti na najljepši – pobjednički način i na tome smo im zaista zahvalni”, izjavila je Davidovićeva novinarima u Banjaluci nakon prijema.

Ona je dodala da je posebno raduje činjenica da su među sportistima, koji su izborili učešće na Olimpijske igre u Riju, i oni koje je stipendiralo Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

olimpijci rs1

“To je potvrda da smo prepoznali i nagradili kvalitet, što nas čini izuzetno ponosnim. I u narednom periodu radićemo na stvaranju uslova za sportsko usavršavanje i napredovanje mladih sportista. Iskoristićemo sve raspoložive kapacitete da bi ostali na našim prostorima i na najbolji način nas promovisali i afirmisali na internacionalnoj sportskoj mapi”, poručila je Davidovićeva.

Na kraju je poželjela svima puno sportske sreće i uspjeha na ovom najprestižnijem sportskom takmičenju.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/olimpijcima-iz-srpske-po-10-hiljada-km/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot