BiH

Ogromne gužve na graničnim prelazima, čekanje i do tri sata

Objavljeno: 23. 7. 2016 u 11:41h

Već od jutra na svim cestama iz unutrašnjosti u smjeru mora zabilježen je pojačan promet vozila. Na nekim graničnim prelazima bilježe se i višesatna čekanja.

Kako Nezavisne saznaju, na graničnom prelazu Izačić, pri ulasku u Hrvatsku, čeka se i do tri sata, te se stvaraju ogromne kolone vozila, i do 12 kilometara.

Sa ciljem smanjenja zadržavanja vozila,  granična policija otvorila je i treću traku. Prema informacijama Granične policije BiH, gužve su zabilježene i na prelazima Doljani, Ivanica i Prisika, a na svim putevima prema Hrvatskom moru saobraćaj je otežan.

Pošto je sezona godišnjih odmora u toku i narednih dana se mogu očekivati gužve, a zbog velikih vrućina vozačima se savjetuje da izbjegavaju dnevne vožnje, te da prave što češće pauze.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/ogromne-guzve-na-granicnim-prelazima-cekanje-i-do-tri-sata/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])