BiH

Zenica: Pukao gasovod, građani u strahu! (VIDEO)

Objavljeno: 10. 7. 2016 u 11:50h

U Zeničkom naselju Klopče u posljepodnevnim satima došlo je do pucanja gasovoda koji se nalazi iznad ovog naselja.

Prema riječima mještana, do pucanja gasovoda Sarajevo-Doboj vjerovatno je došlo usljed radova na izgradnji autoputa A-1. Velika buka koju proizvode cijevi prečnika jedan metar prisutna je iznad ovog naselja, a građani su u panici, javlja portal Faktor.ba.

Prema riječima pripadnika vatrogasne službe Zenica, koja je na mjestu događaja, građani su u pripravnosti i ako bude potrebno stanovništvo će se evakuisati.

Kako portal “Faktor.ba” nezvanično saznaje, predstavnici BH Gasa trebalo bi da u Zenici, tačnije postanici koja se nalazi u naselju Perin Han, uskoro zavrnu ventile na gasovodu kako bi se spriječila veća šteta.

Pripadnici MUP-a ZDK su na mjestu događaja.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/zenica-pukao-gasovod-gradani-u-strahu-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot