BiH

Bez struje 8.000 potrošača u Bijeljini

Objavljeno: 26. 6. 2016 u 11:55h

U Semberiji će danas oko 8.000 potrošača ostati bez električne energije zbog redovnog godišnjeg remonta, rekao je portparol Zavisnog elektrodistributivnog preduzeća /ZEDP/ “Elektro-Bijeljina” Slobodan Đalamić.

Bez električne energije ostaće korisnici trafo-stanice “Bijeljina četiri” od 8.00 do 15.00 časova koji se napajaju sa dalekovoda “Raskršće”, “Gvozdevići”, “Višnjićeva”, “Pučile” i “Patkovača”, kao i kupci u naseljenim mjestima Golo Brdo, Patkovača i Pučile.

Prema Đalamićevim riječima, danas će radnici ovog preduzeća, u istom terminu, raditi remont 10-kilovoltnih dalekovoda “Hase” i “Donji Zagoni”, zbog čega će bez električne energije biti potrošači u naseljenim mjestima Donji Zagoni, Kovačići, Brijesnica i u jednom dijelu Hasa.

“Zbog remonta postrojenja `Elektroprenosa BiH` i ZEDP `Elektro-Bijeljina`, u nedjelju će od 8.00 do 16.00 časova biti bez struje i kupci koji se električnom energijom snabdijevaju sa dalekovoda `Ciglana`, `Janja Stara` i `Ekonomija`”, rekao je Slobodan Đalamić.

izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/bez-struje-8-000-potrosaca-u-bijeljini/||claudebot