BiH

Bajaga vas poziva na OK Fest! (Video)

Objavljeno: 30. 5. 2016 u 18:26h

“Za vas imam jednu dobru vest, na Tjentištu da je OK Fest“, ovim riječima i u svom maniru Momčilo Bajagić Bajaga, frontmen sastava Bajaga i instruktori je pozvao sve ljubitelje dobre zabave,prirode i muzike na ovogodišnji treći po redu OK Fest! Bajagi nije bilo teško, pa je sa zadovoljstvom osmislio kratki poziv u vidu pjesme i uz zvuke gitare: “Sunce, šuma, zdravlje, priroda, muzika i mnogo provoda – dovoljno razloga da dođete na OK Fest” poručio je Bajaga.

Nastup sastava Bajaga i instruktori zakazan je 2.jul a zajedno sa njim na main stage-u nastupiće i “Kolja i grobovlasnici” kao i crnogorski hip hop sastav Who See .Pored ovih sjajnih muzičara publiku će na Tjentištu u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska tokom tri dana trajanja festivala zabavljati I Edo Maajka, Kultur Shock, Viva Vox, ZAA, Dječaci, Artan Lili, Stereo Banana.

Nakon završetka programa na main stage-u zabava se nastavlja na OK stage-u OK kampa, gdje će publiku do ranih jutarnjih časova zabavljati DJ Kawiar (Mika/SOPOT), DJ BDAT DZUTIM (Timbe/Bad Copy) i DJ Coyote (Eyesburn).

Prijatelj ovogodišnjeg OK festa koji nas 01/02/03 jula prati na Tjentištu je kompanija m:tel.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/bajaga-vas-poziva-na-ok-fest-video/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot