BiH

Nastavnik sa lažnom diplomom osam godina predavao muzičko

Objavljeno: 26. 5. 2016 u 11:24h

CJB Prijedor podnio je izvještaj protiv I.B. (59) nastavnika muzičkog u jednoj Osnovnoj školi u Novom Gradu zbog sumnje da ima falsifikovanu diplomu.

“Tokom istrage policijski službenici su utvrdili, da je osumnjičeni tokom 2007. godine na neutvrđen način pribavio krivotvorenu diplomu Više pedagoške škole u Beogradu”, navodi se u saopštenju.

I.B. je 2007. godine je diplomu upisao u Administrativnoj službi opštine Novi Grad, da bi se tokom 2008. godine na osnovu navedene diplome zaposlio kao nastavnik muzičke kulture u jednoj osnovnoj školi na području Novog Grada, gdje je zaposlen do danas.

“Izvršenim provjerama putem Interpola Beograd nije potvrđena vjerodostojnost predmetne diplome, te je utvrđeno da je navedena škola ukinuta 1987. godine, dok je u predmetnoj diplomi navedeno da je ista izdata tokom 1991. godine”, navodi se u saopštenju CJB Prijedor.

Napominjemo, policijski službenici Policijske stanice Novi Grad su u toku realizacije akcije „Falsifikat“ od aprila mjeseca 2015. godine Okružnom tužilaštvu Banjaluka, podnijeli pet izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Falsifikovanje isprave“ protiv sedam lica.

Policijski službenici u narednom periodu nastavljaju dalji rad na realizaciji akcije kodnog naziva „Falsifikat“.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/nastavnik-sa-laznom-diplomom-osam-godina-predavao-muzicko/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot