BiH

Gradiška: Gost svadbe ukrao burmu mladoj!

Objavljeno: 26. 5. 2016 u 13:17h

Policija je uhapsila Gorana Mrkića (20) iz Kozinaca kod Gradiške zbog sumnje da je iz kuće komšija i mladenaca Slobodana i Suzane Stojaković ukrao nevjestinu burmu vrijednu 2.800 evra.

Prema informacijama iz policije, on je burmu ukrao u nedjelju, dan nakon svadbe, dok je u porodici Stojaković još proslavljana ženidba, piše “Glas Srpske”.

“Mrkić je u subotu bio gost na svadbi i u nedjelju, drugog dana slavlja. On je iskoristio zauzetost Stojakovića i pažnju koju su poklonili gostima pa je neopažen ušao u porodičnu kuću. Tu je iz kutije za nakit koja je bila na frižideru ukrao Suzanin vjenčani prsten. Riječ je o burmi koju je mladencima kupio kum. On je tako vrijedan prsten od 2.800 evra prodao u zlatari u Banjaluci za svega 250 maraka”, kazao je izvor blizak istrazi.

Mladenci su krađu prijavili u utorak nakon što su otkrili da nema prstena.

Iz banjalučkog Centra javne bezbjednosti, navodeći inicijale, saopšteno je da je nakon prijave osumnjičeni istog dana brzo otkriven i uhapšen. Kazali su da ga terete za tešku krađu.

Informacija da im je komšija i gost ukrao snahinu burmu iz kuće zaprepastila je roditelje mladoženje Grozdu i Branka Stojakovića.

“Mrkić je često radio kod nas i još ne mogu da vjerujem da je on ukrao burmu. Ne želimo da ga teretimo za krađu i to smo rekli policiji, ali ubuduće daleko mu lijepa kuća od naše”, razočarano je rekao Branko.

Grozda je ispričala da je prsten njena snaha Suzana ostavila na frižideru jer joj je bio uzak pa je planirala da ga odnese kod zlatara da ga proširi.

“Tokom slavlja smo na prsten i zaboravili jer je bilo puno gostiju i drugi dan. Tek naveče sam se sjetila da uzmem kutiju s prstenom i sklonim je u sobu. Kutiju nisam ni otvarala jer nisam sumnjala da je prazna. Da je prsten ukraden, shvatili smo tek u utorak kada sam snahu pitala gdje je prsten da ga odnesemo zlataru. Kada je ona donijela kutiju, u njoj nije bilo ništa. Pretražili smo cijelu kuću, a kada ga nismo našli, prijavili smo krađu”, rekla je Grozda.

Mrkić je poznat po krađama, a ranije je privođen zbog krađe 400 evra od jednog inostranog penzionera iz Gradiške.

U policiji su kazali da je osumnjičeni za krađu Goran Mrkić nakon ispitivanja pušten da se brani sa slobode. Kazali su da će protiv njega Okružnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj za djela koja je počinio.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/gradiska-gost-svadbe-ukrao-burmu-mladoj/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot