BiH

Granični prelaz Gorica će biti zatvoren 48 sati zbog izvođenja radova

Objavljeno: 24. 5. 2016 u 17:34h

Zbog izvođenja radova na završnoj fazi izgradnje novog Graničnog prijelaza Gorica, između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, obavještavamo sve građane da će ovaj granični prelaz biti potpuno zatvoren dva dana za promet putničkih i teretnih motornih vozila i to u periodu od srijede 25.05.2016. od 00:00 sati do četvrtka 26.05.2016. do 24:00 sati.

Kao alternativni pravac putnička motorna vozila mogu koristiti granični prijelaz Vinjani Gornji, dok teretna i putnička motorna vozila kao alternativni pravac mogu koristiti granični prelaz Bijača.

Od petka 27.05.2016. granični prijelaz Gorica biće ponovo otvoren za promet putničkih i teretnih motornih vozila, ali i dalje apeliramo na sve građane da do potpunog okončanja izgradnje novog Graničnog prelaza Gorica, što se očekuje 01.06.2016. godine, i dalje koriste gore pomenute alternativne granične prijelaze zbog manjeg zadržavanja prilikom prelaska granice.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/granicni-prelaz-gorica-ce-biti-zatvoren-48-sati-zbog-izvodenja-radova/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot