BiH

Ništa od roštiljanja: Danas kiša i hladno!

Objavljeno: 1. 5. 2016 u 12:32h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati oblačno vrijeme sa kišom i dnevnom temperaturom od 10 do 19 stepeni Celzijusovih.

Ujutru će na jugu i krajnjem zapadu padati slaba kiša, a u ostalim predjelima biće suvo. Tokom prijepodneva kiša će postepeno jačati i širiti se ka ostalim predjelima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na istoku će i dalje biti suvo uz sunčane periode i toplije. Sredinom dana i tokom popodneva kiša će početi da pada i na istoku. Kasnije popodne i uveče kiša će padati u svim krajevima. Na jugu se očekuju jače padavine.

Duvaće slab do umjeren istočni i sjeveroistočni vjetar, u Hercegovini jugoistočni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica jedan, Sokolac četiri, Bugojno, Goražde, Livno i Srebrenica šest, Ivan Sedlo i Zvornik sedam, Bijeljina, Doboj, Gradačac i Sarajevo osam, Banjaluka, Prijedor, Tuzla i Zenica devet, Bihać 10, Trebinje 11, Mostar 12 i Neum 15 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/nista-od-rostiljanja-danas-kisa-i-hladno/||claudebot