BiH

U BiH narednih dana pretežno oblačno s kišom: 1. maja dnevna temperature od 10 do 19 stepeni

Objavljeno: 30. 4. 2016 u 13:42h

U Bosni i Hercegovini sutra će biti oblačno vrijeme s kišom. U jutarnjim satima i tokom prijepodneva padavine se očekuju u jugozapadnim, zapadnim područjima Bosne i ponegdje na sjeveru Hercegovine.

Tokom poslijepodneva i u večernjim satima padavine će biti, uglavnom, u cijeloj BiH. Očekivana količina padavina u toku 24 sata: većinom od 5 do 15, a na sjeveru i zapadu Hercegovini od 20 do 35 l/m2. Jutarnje temperature od 4 do 8, na jugu od 9 do 13, a dnevne od 10 do 16, na jugu i sjeveroistoku Bosne do 19 stepeni.

U BiH u ponedjeljak, 2. maja, biće oblačno vrijeme s kišom. U Bosni poslijepodne biće pljuskovi i grmljavina. Očekivana količina padavina u toku 24 sata: od 10 do 20, u Hercegovni, u jugozapadnim i centralnim područjima Bosne od 25 do 40, lokalno i do 50 l/m2. Jutarnje temperature od 4 do 10, na jugu od 9 do 13, a dnevne od 12 do 18 stepeni.

U BiH u utorak, 3. maja, biće pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša se očekuje u većini područja. U ostatku dana slabe kiše može biti još u sjevernim, sjeverozapadnim i ponegdje u centralnim područjima Bosne.

Očekivana količina padavina u toku 24 sata: od 5 do 10 l/m2. Jutarnje temperature od 6 do 11, na jugu od 9 do 13, a dnevne od 11 do 16, na jugu i sjeverozapadu Bosne do 18 stepeni.

U BiH u srijedu, 4. maja biće pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili lokalnim pljuskovima. Jutarnje temperature od 4 do 9, na jugu od 8 do 12, a dnevne od 11 do 16, na jugu do 18 stepeni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Izvor: Nezavisne/Fokus

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/u-bih-narednih-dana-pretezno-oblacno-s-kisom-1-maja-dnevna-temperature-od-10-do-19-stepeni/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot