BiH

Dubioza kolektiv nastupa na jubilarnom desetom Brodolomu

Objavljeno: 29. 4. 2016 u 12:39h

Jedan od najpopularnijih i najuspješnijih regionalnih bandove, Dubioza Kolektiv je headliner ovogodišnjeg live stagea na festivalu Brodolom, koji se održava 22. i 23. jula u Tuzli. Pored kvalitete i popularnosti koju band ima, organizatori su se odlučili za saradnju sa Dubiozom, jer bi ovo trebao biti jedini njihov nastup u BiH ove godine. Tako da će festival svojoj publici ponuditi ovaj jedinstveni doživljaj i mogućnost da uživaju u fenomenalnoj muzičkoj predstavi upravo prvi dan Brodoloma.

Definitivno će ovo biti spektakularno otvaranje live stagea na kome će u petak, 22.jula nastupati bendovi, a vrhunac te večeri bit će nastup momaka u žuto-crnim dresovima. Zasigurno, jedna energična noć i možda jedan od najboljih uvoda i priprema za drugi dan festivala kada je planiran nastup Dj-va. Uskoro će biti objavljeni i ostali učesnici, kao i ostale informacije o festivalu i ovogodišnjim kartama. Za sada je najvažnije planirati 22. i 23. juli za još jedan nezaboravan Brodolom, ovaj put dva dana i po prvi put u formi festivala.

Fanovi Brodoloma su navikli na vrhunsku produkciju u dosadašnjih devet izdanja, a ove godine organizatori planiraju napraviti dva različita ambijenta. Prvi, namjenjen live stageu za bandove, a odmah na završetku noći sve će se preurediti i prilagoditi drugom danu festivala i izvođačima elektronske muzike. Više informacija može se pronaći na www.brodolom.ba.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/dubioza-kolektiv-nastupa-na-jubilarnom-desetom-brodolomu/||claudebot