BiH

Iskoristi first minute ponudu i budi dio najbolje zabave na Tjentištu

Objavljeno: 24. 3. 2016 u 20:08h

U neponovljivom prirodnom ambijentu nacionalnog parka Sutjeska i ove godine početkom jula održaće se treći po redu OK Fest. Datumi 01/02/03 juli već su zabilježeni u kalendarima širom regiona i u iščekivanju smo najbolje zabave na Tjentištu. Da iste ne bi nedostajalo pobrinuće se brojna poznata imena regionalne muzičke scene, među kojima su: Babe – Vlatko Stefanovski Trio – Laibach – Who See – Kolja i grobovlasnici – Bajaga i instruktori – Edo Maajka – Kultur Shock – Viva Vox – ZAA – Dječaci – Artan Lili – Stereo Banana.

Ulaz na koncerte je besplatan, a za trodnevni boravak na festivalu i uživanje u sadržajima i programu ovogodišnjeg OK Festa, organizatori su pripremili različite pakete ponude koji im omogućavaju boravak na Tjentištu i korištenje različitih sadržaja, uz najbolju zabavu na festivalu. OK paketi ponude kreću se od 20,00 KM koliko košta trodnevni boravak u OK kampu, do 160,00 KM za smještaj u objektima NP Sutjeska uz prevoz, planinarenje, rafting i ishranu.

Aktuelna first minute ponuda OK Festa, na raspolaganju je svim zainteresovanima do 01. aprila.

Izaberite jedan od aktuelnih paketa i provedite vrijeme sa prijateljima, a prijatelj ovogodišnjeg OK Festa koji će nas pratiti i na Tjentištu je kompanija m:tel.

Informacije o svim paketima, ponudi, prijavama i ostalim detaljima nalaze se na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net/rezervacije .

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/iskoristi-first-minute-ponudu-i-budi-dio-najbolje-zabave-na-tjentistu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot