BiH

Teretna vozila na prelazu Gradina čekaju do 60 minuta

Objavljeno: 9. 2. 2016 u 19:21h

Na graničnom prelazu Gradina, na granici BiH i Hrvatske, teretna vozila na izlazu iz BiH čekaju od 30 do 60 minuta, a za putnička nema zadržavanja.

Na ostalim graničnim prelazima u BiH nema dužih čekanja pri prelasku granice.

Iz Auto-moto saveza vozačima skreću pažnju na povremeno jake udare vjetra, posebno u višim predjelima, a vozi se po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina iz saveza upozoravaju na učestale odrone zemlje i kamenja na kolovoz, a posebno skreću pažnju na putne pravce Karanovac-Crna Rijeka-Mrkonjić Grad, Rogolji-Mliništa, Jezero-Novo Selo, Karanovac-Kneževo-Ugar, Sastavci-Ustiprača, Višegrad-Vardište, Brodar-Rudo i Dobro Polje-Miljevina-Brod na Drini.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/teretna-vozila-na-prelazu-gradina-cekaju-do-60-minuta/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot