BiH

Tragedija kod Bijeljine: Beba preminula nakon što je bljucnula hranu

Objavljeno: 6. 2. 2016 u 14:32h

Dvoipomjesečni dječak D.D. preminuo je u noći između četvrtka i petka u stanu u semberskom selu Amajlije.

Nakon što je majka oko 6 časova i 40 minuta primijetila da dijete u kolijevci ne daje znake života, pozvala  je Hitnu službu. Specijalista urgentne medicine Doma zdravlja Bijeljina doktor Srđan Mijatović potvrdio je da je beba preminula.

“Nije bilo vidljivih povreda. Dijete je rođeno zdravo, trudnoća je bila normalna. Ipak, u ovakvim slučajevima praksa je da se uradi obdukcija i ustanovi uzrok smrti pa sam obavijetio policiju ” rekao je doktor Mijatović.

Policija je preduzela istražne radnje, obaviješteno je Tužilaštvo koje je naložilo obdukciju. Nezvanično saznajemo da su rezultati obdukcije pokazali da je beba preminula nesrećnim slučajem, nakon što je  povratila mlijeko i udahnula ga u pluća.

U CJB Bijeljina potvrđeno je da se radi o nesrećnom slučaju i da nema krivične odgovornosti roditelja.

Porodica Dragić, majka Ljepojka i otac Željko uselili su prije par mjeseci u novi stan u zgradi koju je gradska uprava Bijeljina napravila u saradnji sa nevladinom organizacijom Hilsverk za socijalno ugrožene.

Dragići imaju troje djece a korisnici su socijalne pomoći s obzirom da niko nije zaposlen.

Ova tragedija uznemirila je mještane Amajlija ali i cijele Semberije.

“Radi se o dobrim ljudima i svima nam je žao što ih je zadesila ovakva tragedija” rekao je njihov komšija koji je želio da ostane aniniman.

Roditelji preminule bebe su još uvek u šoku, a još nije poznato vrijeme i mjesto sahrane mališana.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/tragedija-kod-bijeljine-beba-preminula-nakon-sto-je-bljucnula-hranu/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])