BiH

Snimljen promo spot za Nacionalni park Sutjeska (Video)

Objavljeno: 4. 2. 2016 u 18:32h

OK team OK Festa, zajedno sa partnerima marketing agencijom MANIA uradio je promo video spot za NP Sutjeska. U spotu su predstavljene sve one aktivnosti i sadržaji koji posjetioce očekuju prilikom posjete ovom nacionalnom parku. Biciklizam, planinarenje, rafting, jahanje, quad biking, kampovanje, posjeta prašumi Perućici i uživanje u domaćoj gastro ponudi, samo su neki od razloga zašto vrijedi posjetiti ovu jedinstvenu prirodnu oazu.

“Već dugo vremena prisutni smo u NP Sutjeska. Sve naše dosadašnje aktivnosti i programi koje smo realizovali u ovom nacionalnom parku, rezultirali su organizacijom OK Festa – festivala za mlade, koji osim muzičkog nudi i brojne druge sadržaje koji su primarno usmjereni na razvoj i promociju ove destinacije. Organizacijom OK Festa pokazali smo da je NP Sutjeska idealna destinacija za mlade, jer pored dobre muzike i zabave na OK Festu, izuzetan utisak na posjetioce ostavio je jedinstven prirodni ambijent u kojem se festival realizuje, što i jeste bio naš cilj. NP Sutjeska odlikuje izuzetno prirodno bogatstvo i ponuda, koji su naša inspiracija u svemu što radimo i cilj nam je da mladima iz cijelog regiona približimo ovaj prostor, te ih upoznamo sa svim ljepotama i sadržajima koji ih tamo očekuju. Snimanjem ovog videa željeli smo pokazati samo dio onoga što nudi NP Sutjeska, a nadamo se da će ovi kadrovi motivisati mnoge da posjete ovaj nacionalni park“, poručio je Dubravko Suvara, direktor OK Festa.

NP Sutjeska 2

Za konačnu realizaciju promo videa pobrinula se agencija „Mania“ iz Banjaluke, koja je već dugo prisutna u NP Sutjeska. Iza njih su spotovi snimani na brojnim lokacijama nacionalnog parka, za grupe SOPOT, Orthodox Celts i Fresno iz Brazila.

“Nacionalni park Sutjeska za agenciju MANIA postao je jedno od omiljenih lokacija za snimanje i već četvrto ljeto svojim radom doprinosimo promociji nacionalnog parka.

Iskustvo koje smo prikupili prethodnih godina nam je dosta pomoglo u pripremi snimanja, jer smo dobro znali koje sve aktivnosti čine ovo mjesto jos poželjnijim. Cilj je bio jednostavan, stvoriti video koji gledaocu izazove isti osjećaj kao da je u samom parku, a vjerujte mi, osjećaj je neponovljiv! To je naravno bio popriličan izazov, ali nas je natjerao da izvučemo najbolje iz sebe. Odlučili smo se da video predstavimo kroz subjektivni kadar, da što više stavimo gledaoce u Nacionalni park, da dobiju osjećaj da gledaju svojim očima avanturu koju im priča najbolji prijatelj. Kada pogledam video mogu s ponosom reći da je ovo jedan od naših najuspješnijih projekata, a posebno me raduje budućnost, jer MANIA sada ima priliku da na ovaj način približi i ostale turističke ponude”, izjavio je Dajan Javorac, režiser spota.

Spot će biti korišten u promo turističke svrhe, sa namjerom unapređenja i promocije turističke ponude NP Sutjeska, te povećanja broja posjeta turista ovom izuzetnom prirodnom i turističkom resursu.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/snimljen-promo-spot-za-nacionalni-park-sutjeska-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot