BiH

Foča: Muzej dobija novi krov nakon 50 godina

Objavljeno: 13. 10. 2015 u 11:37h

Na zgradi Muzeja Stare Hercegovine u Foči počeli je rekonstrukcija krova, a za ove namjene Savjet ministara BiH obezbijedio je 30.000 KM.

Nakon gotovo pet decenija, fočanski muzej dobiće novi krov, čime će biti riješen problem prokišnjavanja objekta.
Direktor ove javne ustanove Branka Dragičević naglasila je da su posljednjih godina učestala prokišnjavanja, pogotovo u jesenjem i zimskom periodu.

“Imali smo problema i sa prokišnjavanjem u izložbenim postavkama” navela je Dragičevićeva.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/foca-muzej-dobija-novi-krov-nakon-50-godina/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot