BiH

Novi uređaji po super cijeni uz “Best Buy” Internet pakete

Objavljeno: 12. 10. 2015 u 17:38h

Blicnet, telekom operater čija je Internet usluga nagrađena prestižnom svjetskom “Best Buy” nagradom za najbolji odnos kvalitete i cijene usluge u BiH, nastavlja da proširuje svoju ponudu. Ovoga puta kompanija Blicnet svojim je korisnicima nagrađenog Internet servisa ponudila kupovinu tablet uređaja izvrsnih performansi po odličnim cijenama. Korisnici tako mogu da kupe Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 za samo 99 KM (redovna cijena 249 KM), kao i Samsung Galaxy Tab E 9.6 po cijeni od svega 299 KM (redovna cijena 449 KM).

Osim izuzetno povoljnih cijena uređaja, ova kompanija je za korisnike koji duže vremena koriste njihove usluge i imaju dobar bonitet, omogućila dodatnu pogodnost u vidu plaćanja uređaja na rate. Galaxy Tab 3 Lite moguće je platiti na tri beskamatne rate, a Galaxy Tab E na 12 rata. Korisnici koji u Blicnetu koriste više usluga poput korisnika TRIO i QUADRO Extra i Premium paketa, uređaje mogu da kupe po još povoljnijim cijenama: i to Galaxy Tab 3 Lite za 49 KM a Galaxy Tab E za 249 KM.

U sve cijene je uračunat PDV, sa ugovorom za Internet pakete na minimalan period trajanja 24 mjeseca.

Odlične tehničke karakteristike ovih praktičnih multimedijalnih uređaja koji će vam pomoći u radu i zabavi možete pogledati u prodajnim mjestima Blicneta i na webshop.blic.net Putem ovog Webshopa možete i rezervisati svoj uređaj.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/novi-uredaji-po-super-cijeni-uz-best-buy-internet-pakete/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])