BiH

Koncertom Rok simfonije nastavljeno Zvorničko ljeto

Objavljeno: 4. 8. 2015 u 08:32h

Koncertom banjalučke “Rok simfonije” na gradskoj plaži u Zvorniku večeras je nastavljena manifestacija “Zvorničko ljeto 2015”.

Prethodno je danas, drugog dana manifestacije, u Domu omladine odigrana predstava “Šmizle” u režiji Đorđa Deurića i izvođenju glumaca zvorničkog Pozorišta mladih.

Prema programu manifestacije, sutra će biti održan tradicionalni susret predstavnika opština Zvornik i Mali Zvornik na mostu “Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića”, koji preko Drine povezuje ova dva grada.

Predviđena je utakmica u malom fudbalu između veterana fudbalskih klubova “Drina” iz Zvornika i “Jedinstvo” iz Malog Zvornika. Utakmica će biti odigrana u sportskoj dvorani.

U okviru “Zvorničkog ljeta”, koje će trajati do 8. avgusta, biće održano više muzičkih, kulturnih, sportskih i drugih sadržaja.

U srijedu, 5. avgusta, neće biti programa u okviru “Zvorničkog ljeta”, jer je taj datum u Republici Srpskoj i Srbiji proglašen danom žalosti i sjećanja na protjerane i stradale Srbe.

Organizator i pokrovitelj sedmodnevne manifestacije je opština Zvornik, a tehnički realizatori su Dom omladine i Turistička organizacija.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/koncertom-rok-simfonije-nastavljeno-zvornicko-ljeto/||claudebot