BiH

Kod Prijedora poginula dvojica mladića

Objavljeno: 3. 8. 2015 u 12:33h

Motociklista A.S. (23) i vozač mercedesa V.B. (26), poginuli su u dvije odvojene saobraćajne nesreće, koje su se na području Prijedora dogodile juče juče popodne, odnosno jutros, potvrđeno je “Nezavisnim” iz policije.

Nesreća u kojoj je život izgubio A.S. dogodila se juče oko 18.30, na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka, u mjestu Kozaruša.

“U njoj su učestvovali motocikl “suzuki”, kojim je upravljalo lice A.S., mazda, koju je vozio S.F, i motocikl “dukati”, kojim je upravljao M.H. U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao vozač motocikla A.S.”, saopšteno je iz CJB Prijedor.

U toj nesreći je maloljetni putnik, koji se nalazio u mazdi, povrijeđen, te je na dalje liječenje prevezen u Univerzitetsku bolnicu Klinički centar Banjaluka.

Crni bilans nastavljen je jutros u 1.20 časova, na magistralnom putu Prijedor – Novi Grad, u mjestu Gornja Dragotinja, gdje je poginio V.B. iz Novog Grada, a koji je bio za volanom mercedesa.

“Od zadobijenih povreda, on je preminuo u Opštoj bolnici Prijedor”, kazali su iz policije.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/kod-prijedora-poginula-dvojica-mladica/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])