BiH

U BiH sutra pretežno oblačno s pljuskovima

Objavljeno: 2. 8. 2015 u 14:39h

U Bosni i Hercegovini sutra će biti umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Uz grmljavinske oblake će biti i jačih udara vjetra. Najniža jutarnja temperatura zraka između 14 i 19, na jugu Hercegovine od 20 do 24 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 24 i 30, na jugu Hercegovine od 30 do 34 stepena.

U Sarajevu će sutra biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme s pljuskovima. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 18, a najviša dnevna oko 27 stepeni.

U BiH prijepodne je bilo sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U drugoj polovini dana umjeren razvoj oblačnosti u Bosni je uslovio lokalne pljuskove i grmljavinu.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 18 stepeni, Kupres 27, Gradačac i Ivan-sedlo 28, Livno i Srebrenica 30, Bihać, Bugojno, Doboj, Prijedor i Sanski Most 31, Sarajevo, Tuzla i Banja Luka 32, Zenica 34, Trebinje 35, Neum i Čapljina 36 i Mostar 37, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Izvor: Fokus

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/u-bih-sutra-pretezno-oblacno-s-pljuskovima/||claudebot