BiH

Rogatice: Kupalište uništeno, Rakitnica puna mulja

Objavljeno: 29. 7. 2015 u 11:25h

Stanovnici Rogatice tokom vrelih dana nemaju gdje da se rashlade jer gradsko kupalište još nije sanirano, a rijeka Rakitnica je zamućena.

Kupalište je oštećeno u prošlogodišnjim poplavama, dok se u vodama Rakitnice izvode radovi koji bi trebalo da doprinesu regulaciji korita ove rijeke.

“Rakitnica je konstantno mutna i u njoj se ne može kupati, ne samo kada je riječ o gradskom kupalištu, nego ni na divljoj plaži nizvodno od Sastavaka i ušća u Praču, gdje se gradi mala hidroelektrana “Dub” rekao je jedan Rogatičanin.

Na gradskom kupalištu, koje se nalazi na dijelu vodotoka Rakitnice nadomak Sportsko-rekreativnog centra, voda je mutna i hladna, ali se u njoj kupaju najhrabriji.

Rogatičani ne kriju nezadovoljstvo zbog toga što nije sanirano kupalište, koje je posljednjih godina bilo mjesto okupljanja mladih ne samo zbog kupanja, već i zbog igranja odbojke na pijesku, dok su stariji uživali u šetnji pored rijeke.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/rogatice-kupaliste-unisteno-rakitnica-puna-mulja/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])