BiH

Sedmi muzički festival „Naša stvar“ u Tesliću

Objavljeno: 28. 7. 2015 u 13:53h

Omladinska organizacija „Naša stvar“ iz Teslića ove godine po sedmi put organizuje muzički festival „Naša stvar“ koji će se održati na gradskoj plaži „Radolinka“ u Tesliću 31.07. i 01.08.2015.Ulaz tokom dva festivalska dana je besplatan za sve posjetioce.  U slučaju loših vremenskih uslova, festival se seli u sportsku dvoranu „Radolinka“, koja se nalazi uz samu gradsku plažu „Radolinka“. Posjetioci će imati i mogućnost kampovanja, na obali rijeke Usore, u neposrednoj blizini festivalskog prostora.

Muzički dio programa:

Petak 31.07.2015.

Nikola Vranjković – Ex Block Out
The Last Drop
After Flood
Benefit
a WHEADY MILE
Ispad
Aurora

after hours

DJole
dj vule
Dinko Matičić

Subota 01.08.2015.

V.I.P.
Sale Tru
Djare
Smoke Mardeljano

after hours

Bojan Popovic – Creed rec/sound lab
Milan Zivanov – Public ∏ Pee
Sloxxx – Public Pee

U sklopu festivala već je održan jedan dio likovne radionice koju vodi diplomirani likovni umjetnik Dajana Malešević, koji se odnosi na izradu murala na jednoj stambenoj zgradi, a drugi dio radionice pod nazivom “Mali serafini” će se održati na same dane festivala, u gradskom parkom.

Pokrovitelji Festivala „Naša Stvar“  su:  Opština Teslić, načelnik opštine, Turistička organizacija Teslić, uz podršku banjalučke pivare „Nektar“ i  „Vitinke“.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati na tel +38766/66-1234 – kontakt osoba, Vladimir Vuković

Izvor: Buka

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/sedmi-muzicki-festival-nasa-stvar-u-teslicu/||claudebot