BiH

Počeo međunarodni turnir u šahu

Objavljeno: 28. 7. 2015 u 13:15h

U Kotor Varoši danas je počeo međunarodni šahovski turnir na kom učestvuje 40 šahovskih majstora i velemajstora iz BiH, Srbije i Hrvatske.

Direktor turnira Predrag Tešić pozdravio je sve učesnike i poželio im sreću u naredna četiri dana.

“Nadam se da će ovaj turnir postati tradicionalan i da ćemo iz godine u godinu imati sve veći broj takmičara”, naglasio je Tešić, koji je povlačenjem prvog poteza svečano otvorio turnir.

Turnir, čiji nagradni fond iznosi 4.500 KM, održava se u organizaciji Šahovskog kluba “Kotor Varoš” i “Centra mladih”, u Hotelu “Sveti Petar”.

Pokrovitelji su Vlada Republike Srpske i opština Kotor Varoš, a značaj ove manifestacije prepoznali su i brojni privredni subjekti sa područja opštine.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/poceo-medunarodni-turnir-u-sahu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])