BiH

I sutra veoma toplo

Objavljeno: 2. 7. 2015 u 15:48h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje sunčano i veoma toplo vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost, saopštili su meteorolozi.

Vjetar će biti slab do umjeren, sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zvoda Republike Srpske.

Najniža jutarnja temperatura vazduha iznosiće između 10 i 16 stepeni, na jugu do 22 stepena Celzijusova. Najviša dnevna temperatura biće između 26 i 32, na jugu do 35 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas je bilo sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 12 stepeni, Kalinovik 21, Čemerno i Han Pijesak 22, Ivan-sedlo i Kupres 23, Gacko i Sokolac 24, Nevesinje i Mrakovica 25, Sarajevo i Srebrenica 26, Drinić, Foča, Rudo i Livno 27, Mrkonjić Grad, Bugojno, Goražde, Jajce i Tuzla 28, Ribnik, Višegrad, Neum i Zvornik 29, Novi Grad, Srbac, Bileća, Bijeljina, Doboj, Gradačac, Sanski Most, Trebinje i Zenica 30 stepeni Celzijusovih.

U Banjaluci, Bihaću i Prijedoru u 14.00 časova izmjerena je temperatura vazduha od 31 stepen, Stocu 32, Mostaru i Čapljini 33 stepena Celzijusova.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/i-sutra-veoma-toplo-3/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])