BiH

Oblačno sa kišom i hladnije

Objavljeno: 25. 5. 2015 u 11:24h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti hladnije i oblačno vrijeme sa kišom, koja će prijepodne i tokom dana biti obilna na sjeveru, sjeverozapadu i istoku.

Tokom jutra na sjeverozapadu, sjeveru i sjeveroistoku padaće jaka i obilna kiša, u ostalim predjelima padavine će biti slabije, a na krajnjem jugu biće pretežno suvo, uz mjestimičnu i povremenu kišu.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Srpske, tokom dana svježe i oblačno vrijeme uz slabu do umjerenu kišu, na sjeverozapadu i jaku.

Prema večeri i tokom noći prestaju padavine, osim u sjevernim predjelima gdje će i dalje biti slabe do umjerene kiše. Manje kiše će pasti na istoku, a najmanje na jugu Hercegovine, gdje će biti i povremenih sunčanih perioda, a popodne se očekuju pljuskovi.

Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura od 13 do 18, na jugu do 20, u višim krajevima 10 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/oblacno-sa-kisom-i-hladnije/||claudebot