BiH

Sutra prijepodne sunčano, poslijepodne kiša

Objavljeno: 5. 5. 2015 u 15:29h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra prije podne biće sunčano uz umjerenu oblačnost, dok se u drugom dijelu dana i tokom noći očekuju pljuskovi i grmljavina, saopštili su meteorolozi.

Jače grmljavinsko nevrijeme je moguće u sjevernim područjima BiH.  U Republici Srpskoj jutro će biti pretežno vedro i ugodno toplo. Tokom dana temperatura vazduha će biti znatno iznad prosjeka za ovo doba godine.

Kasnije popodne na sjeverozapadu i sjeveru dolaziće do postepenog razvoja oblaka koji će donijeti povremene pljuskove sa grmljavinom.

Uveče i u noći kiša će jačati, biće ponegdje i lokalnih nepogoda uz obilnije padavine, grmljavinu i pojavu grada, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura od 12 do 18, a najviša dnevna od 26 do 32 stepena Celzijusova, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica 13, Čemerno 20, Kalinovik i Kupres 23, Gacko, Han Pijesak, Mrakovica, Nevesinje 24, Livno, Drinić 25, Bileća 26, Sokolac i Trebinje 27, Bihać, Drvar, Gradačac, Neum i Sarajevo 28, Bugojno, Doboj, Goražde, Mostar, Srbac i Zvornik 29, Bijeljina, Jajce, Prijedor, Sanski Most, Zenica, Foča, Mrkonjić Grad, Čapljina, Novi Grad, Ribnik, Rudo i Šipovo 30, Banjaluka 31 i Višegrad 32 stepena Celzijusova.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/sutra-prijepodne-suncano-poslijepodne-kisa-2/||claudebot