BiH

Vilić: “Znalo se da će se nešto desiti, ali ne gdje i kada”

Objavljeno: 28. 4. 2015 u 12:24h

Direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela u BiH Mirsad Vilić potvrdio je da, osim informacija da će na jedan od objekata u BiH biti izvršen napad, te da to može biti i policijska stanica, bezbjednosne strukture nisu znale gdje i kada će se to desiti.

“Nemamo više informacija osim toga da se znalo da će se nešto desiti, a gdje i kada – to nismo znali”, rekao je Vilić, povodom terorističkog napada na policijsku stanicu u Zvorniku, u kojem je ubijen policajac Dragan Đurić, dok su ranjeni policajci Željko Gajić i Stevo Milovanović.

Vilić je za portal “Kliks” izjavio da će i dalje ostati pojačano prisustvo policijskih službenika, odnosno da će sigurnosne mjere ostati na snazi do daljeg.

“Mjere će potrajati jer nikada se ne zna šta jedna reakcija može izazvati. Mjere ostaju na snazi i prisustvo Direkcije sa jedinicom za specijalnu podršku i jedinicom za intervencije ostaće vidljivo”, naveo je Vilić.

Govoreći o za sutra najavljenoj posjeti ministra spoljnih poslova Srbije Drvaru, Vilić je rekao da su napravljeni detaljni planovi i da će se policijske službe maksimalno potruditi da osiguraju skup i ličnosti koje budu na skupu.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/vilic-znalo-se-da-ce-se-nesto-desiti-ali-ne-gdje-i-kada/||claudebot