BiH

Sunčano i malo toplije

Objavljeno: 20. 4. 2015 u 09:51h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti sunčano i malo toplije vrijeme, a uveče je na istoku moguća slaba kiša.

Poslije svježeg jutra, tokom dana preovladavaće sunčano vrijeme uz lagani porast dnevne temperature vazduha, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Krajem dana na istoku se očekuje povećanje oblačnosti koje u noći i pred jutro u utorak ponegdje može donijeti slabu kišu. Najviša dnevna od 12 do 18, na jugu do 20 stepeni Celzijusovih. Niža temperatura vazduha biće u višim predjelima.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava sunčano vrijeme. Jug zemlje je jutros najtopliji, gdje je u 8.00 časova u Mostaru izmjereno 11 stepeni, Neumu 10, Trebinju devet stepeni Celzijusovih.

U Stocu je bilo osam stepeni, Gradačcu i Bileći šest, Bijeljini, Doboju, Gradiški, Zvorniku i Nevesinju četiri, Višegradu, Gacku i Zenici tri, Banjaluci, Prijedoru, Sarajevu, Tuzli, Kneževu, na Mrakovici, u Livnu, Bugojnu, Sanskom Mostu dva.

U Mrkonjić Gradu, Novom Gradu, Srebrenici, Srpcu, Bihaću, Drvaru, Goraždu, Jajcu izmjeren je jedan stepen, a nula stepeni na Ivan-sedlu, u Foči i Kalinoviku.

Na Han Pijesku, Sokocu, u Rudom i Šipovu u 8.00 časova izmjeren je minus jedan stepen, u Kupresu i Driniću, na Čemernu minus dva, a na Bjelašnici minus sedam stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/suncano-i-malo-toplije/||claudebot