BiH

Brčko-gas osiguranje: Neto dobit za poslovnu 2014. godinu 4,3 miliona KM

Objavljeno: 11. 4. 2015 u 12:54h

Osiguravajuće društvo Brčko-gas osiguranje d.d. iz Brčkog ostvarilo je u poslovnoj 2014. godini neto dobit u iznosu od 4,3 miliona KM, što je ujedno i rekordna dobit u istoriji poslovanja ovog društva.  Pri tome, revizorska kuća Confida revizija Banjaluka, koja je vršila reviziju poslovnih knjiga Brčko-gas osiguranje d.d., dala je pozitivno revizorsko mišljenje na sve finansijske izvještaje uz konstataciju da oni u potpunosti istinito i objektivno prikazuju finansijsko stanje ovog osiguranja.

Imajući u vidu navedeno,  poslovanje Brčko-gas osiguranje d.d. u dosadašnjem radu, a posebno u protekloj 2014. godini, može se smatrati izuzetno uspješnim.

Sposobnost prilagođavanja tržišnim uslovima uz istovremeno ispunjavanje svih obaveza prema svojim osiguranicima predstavljaju garanciju za sigurno i profitabilno poslovanje. Uspješnost u poslovanju postignuta je intenzivnim ulaganjima u razvoj preduzeća, tehnologiju i ljudske resurse. Dio ostvarene dobiti će biti uložen u dalji razvoj ovog preduzeća, a uprava će i dalje raditi na njegovoj tržišnoj ekspanziji, kao i na uvođenju novih usluga osiguranja u cilju proširenja ponude – navode iz ovog osiguravajućeg društva, pri čemu posebno ističu da je dosadašnja uspješnost u poslovanju granacija sigurnosti svih njihovih klijenata koji su im ukazali povjerenje.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/brcko-gas-osiguranje-neto-dobit-za-poslovnu-2014-godinu-43-miliona-km-2/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot