BiH

Napali policajce i pretukli ih

Objavljeno: 31. 3. 2015 u 20:56h

Protekla nedjelja u Ugljeviku ostaće u pamćenju stanovnicima i svjedocima nesvakidašnje tuče i napada na dvojicu policajaca od strane pet “žestokih” momaka.

Zbog napada na službena lica uhapšeni su Zdravko Trifunović (28), Dejan Vojinović (25), Igor Stojanović (26), Saša Popović (26) i Dejan Simić (26). Oni su predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

Do incidenta je došlo u večernjim časovima kada su dva policajca uočila kako Zdravko Trifunović, koji je odranije poznat policiji, golfom 5 na semaforu prolazi kroz crveno svjetlo, parkira se na trotoar i ulazi u obližnju kafanu.

Policajci su prišli automobilu i zapisali tablice, nakon čega je iz kafića izašao Trifunović i počeo da vrijeđa policajace i prijeti jednom od njih, a zatim i da ga napada.

“Drugi policajac je krenuo da pomogne kolegi, a iz kafića su se pojavili Vojinović, Stojanović, Popović i Simić, koji kreću da tuku policajce. U sekundi je nastao opšti metež u kojem se nije znalo ko koga udara”, ispričao nam je izvor blizak istrazi.

Prema njegovim riječima, uskoro je stiglo policijsko pojačanje koje je uhapsilo četvoricu “boraca”, osim Trifunovića, koji je uspio da pobjegne, ali je kasnije uhapšen.

I taman kad se pomislilo da je sve gotovo, krenula je nova scena u pritvorskoj jedinici u Ugljeviku.

“Trifunović, onako vezan lisicama, krenuo je da bježi. Polupao je staklo na koje je mislio izaći, ali dalje nije mogao. Staklo ga je posjeklo i povrijedilo mu ruku”, ispričao je naš izvor.

Tako je Trifunović pored prijave za napad na službeno lice “zaradio” i prijavu za oštećenje tuđe stvari.

Sva petorica napadača odranije su poznata policiji po agresivnom i nasilničkom ponašanju.

Centar javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina, navodeći inicijale uhapšenih, najoštrije je osudio ovakvo ponašanje pojedinaca prema policijskim službenicima.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/napali-policajce-i-pretukli-ih/||claudebot