BiH

Stižu kiša i zahlađenje

Objavljeno: 27. 3. 2015 u 13:53h

Na zapadu Republike Srpske pada kiša koja će se do kraja dana postepeno proširiti na ostale predjele, dok se večeras očekuju obilnije padavine na istoku oko rijeke Drine i na području Semberiji, izjavila je dežurni hidrometereolog u Republičkom hidrometereološkom zavodu Milica Đorđević.

Đorđevićeva je istakla da se večeras očekuje i pad temperature, dok se sutra ujutro na višim planinama iznad 800 metara očekuje susnježica i snijeg.

Ona je navela da se sutra u svim predjelima Republike Srpske očekuje svježije vrijeme, ujutro jače padavine na istoku Srpske, a u ostalim krajevima slaba kiša i popodne prestanak padavina.

Prema njenim riječima, u nedjelju se očekuje malo prohladno jutro, a tokom dana sunčani periodi i blagi porast temperature od 10 do 15, u Hercegovini do 18 stepeni Celzijusovih.

Đorđevićeva je zaključila da se početkom naredne sedmice očekuje još toplije vrijeme do 22 stepena Celzijusovih do srijede kada se mjestimično ponovo očekuje kiša.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/stizu-kisa-i-zahladenje/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])