BiH

Sutra snijeg, poslijepodne kiša

Objavljeno: 5. 3. 2015 u 14:17h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme, a u centralnim dijelovima se očekuje snijeg ili susnježica, koji će tokom dana u nizinama postepeno preći u kišu.

U Hercegovini je u ranim jutarnjim časovima moguća slaba kiša, saopštili su meteorolozi.

Više padavina biće u centralnim i istočnim područjima. Duvaće vjetar, umjeren do jak, a u Hercegovini i zapadnim područjima sa olujnim udarima, sjeverni i sjeveroistočni.

U Republici Srpskoj jutro i prijepodne biće oblačno sa snijegom. Najviše padavina će biti od centralnih predjela do istoka, pa će biti povećan snježni pokrivač. Na krajnjem zapadu i jugu biće pretežno suvo.

U drugom dijelu dana padavine će postepeno prestati i na sjeveru, a doći će i do djelimičnog razvedravanja, uz povremene sunčane periode.

Slab snijeg će i dalje padati samo na istoku i na planinama u centralnim predjelima. Duvaće umjeren sjeveroistočni vjetar, u Hercegovini jaka bura, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura kretaće se od minus tri do tri, na jugu do četiri do osam, a dnevne od minus dva do šest, na jugu od pet do 12 stepeni , saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/sutra-snijeg-poslijepodne-kisa/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])