Šokantno otkriće: Jedan od članova porodice Marjanović stajao je tik pored Jeleninog tijela i to prećutao

Objavljeno: 22. 10. 2017 u 15:05h

Treći svjedok koga su pronašli CFI i porodica Krsmanović otkriva šokantan detalj iz istrage: U noći kada su svi tragali za pjevačicom jedan od članova porodice Marjanović stigao je do njenog tijela!

Jedan od tri nova svjedoka koje su pronašli porodica Krsmanović i Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada otkriva detalje koje je spreman da ispriča i policiji i tužilaštvu.

Prema riječima Zorana Marjanovića, Jelena je nestala 2. aprila 2016. godine. Sutradan, njeno tijelo nađeno je u kanalu. Od momenta nestanka pjevačice do trenutka kada je policija obavještena prošlo je nekoliko sati i nije jasno zašto je suprug toliko čekao da prijavi nestanak pjevačice.

Takođe, buni i činjenica da je kada je Jelena nestala, on pozvao sve prijatelje i članove svoje porodice da dođu na nasip i krenu u potragu za njom. Šta su sve radili tokom potrage, i dalje je misterija, ali je sigurno da su tokom potrage, namjerno ili ne, uništili gomilu tragova!

“Prema saznanjima ovog svjedoka, jedan član rodbine Marjanović nalazio se na nekoliko metara od mjesta gde je pronađeno Jelenino tijelo u noći pretrage na nasipu” – ističe Nenad Šipka iz CFI.

Zbog čega je ovaj član porodice odlučio da tu informaciju prećuti i da li je bio svjestan gdje je stajao i šta vidi, ispitivanjem svjedoka moglo bi da bude utvrđeno.

Međutim, to nije jedini svjedok koji potpuno preokreće slučaj i baca sjenku na dosadašnja svjedočenja porodice Marjanović, a naročito Zorana, koji je zbog sumnje da je ubio svoju suprugu priveden 15. septembra.

“Prema riječima komšije, on je u petak 1. aprila 2016, dan prije Jeleninog nestanka, razgovarao sa njom. Jelena ga je pitala da li je prskao zelje, a nakon što joj je on odgovorio da nije, ona mu je kazala: „Odlično, sutra ujutru ću doći kod tebe da uzmem zelje da mojima za subotu i nedelju napravim sarmicu od zelja“. U subotu je svjedok čekao Jelenu cijelo jutro, međutim, ona se nije pojavila” – priča Šipka.

Prema riječima Predraga Savića, punomoćnika Teodore Krsmanović, Jelenine mlađe sestre, postoji nekoliko interesantnih svjedoka koje bi oni predložili tužilaštvu, a koji bi mogli da odgovore na mnoga pitanja koja se već godinu i po dana postavljaju u slučaju ubistva pjevačice.

“Ako bi saslušali Ljubicu, sestru Jelenine majke Zorice, ona bi mogla da u potpunosti razrješi dilemu oko poslednjeg razgovora između Jelene Krsmanović i njene pokojne majke. Takođe, pojavila se i jedna komšinica sa veoma interesantnim iskazom koji bi pomogao mnogo u istrazi Jeleninog ubistva” – objašnjava Savić za „Blic“.

Kako navodi, saslušanje obducenta Slobodana Savića, koji je radio obdukciju Jeleninog tijela, takođe je od velike važnosti i naglašava da im i dalje nije jasno zašto je prilikom određivanja sudsko-medicinskog vještačenja tužilac njega preskočio.

Međutim, ovi zahtjevi biće mogući samo ako Teodora dobije status oštećene u slučaju ubistva njene sestre, koji joj je neposredno prije saslušanja u ponedeljak, a na zahtjev Marjanovićevih branilaca, ukinut. S tim u vezi, Teodorina majka tražiće starateljstvo nad malom Janom, Zoranovom i Jeleninom ćerkom.

Izvor: Blic/Bojana Bogosav

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sokantno-otkrice-jedan-od-clanova-porodice-marjanovic-stajao-je-tik-pored-jeleninog-tijela-i-to-precutao/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot