Ženu progutao plamen

Objavljeno: 21. 10. 2017 u 12:20h

Milica Vasić (54) iz Ugljevičke Obriježi kod Ugljevika izgorjela je u požaru koji je petak izazvala nepažljivim korišćenjem upaljača u svojoj kući.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena je požar izazvala u dnevnom boravku, a vatra se brzo proširila i zahvatila tu prostoriju. Suprug i sin stradale žene su ugasili veći dio požara, ali, nažalost, nisu uspjeli da je spase. Očevici kažu da je prizor u kući bio jeziv. Usljed plamena i gustog dima žena je stradala, a njeno tijelo, koje je bilo potpuno ugljenisano, pronađeno je kraj trosjeda. Dnevni boravak i sav namještaj su izgorjeli.

Iz Policijske uprave Bijeljina, navodeći inicijale, kazali su da im je ovaj slučaj prijavio suprug nastradale žene.

“Na lice mjesta izašli su vatrogasci, koji su ugasili vatru i tada je pronađena stradala žena. Uviđajem je utvrđeno da je do požara došlo najvjerovatnije usljed nepažnje nastradale prilikom korišćenja upaljača” – kazali su u PU Bijeljina.

Prema nezvaničnim informacijama, stradala je imala zdravstvenih poteškoća. Njena komšinica, koja nije željela da joj objavimo ime, kazala je da je Vasićeva živjela sa suprugom i sinom i da je riječ o skladnoj porodici.

Izvor: Glassrpske/N. T. 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zenu-progutao-plamen/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot