Pobjegli iz zatvora u Sremskoj Mitrovici pa otišli u Budvu na kupanje

Objavljeno: 21. 10. 2017 u 15:44h

Crnogorska policija uhapsila je državljane Srbije Aleksandra Bata Nanasija /27/ i Jovicu Romanovića /28/ koji su nakon bjekstva iz zatvora u Sremskoj Mitrovici došli u Budvu, gdje borave već mjesec i po.

Prema riječima izvora bliskog istrazi, riječ je o muškarcima sa podebelim kriminalističkim dosijeima, jer ih u Srbiji čeka odsluženje zatvorskih kazni od četiri i sedam godina, a terete se za dilovanje droge, nedozvoljeno držanje oružja, teške krađe, prenose crnogorski mediji.

Nakon bjekstva iz mitrovačkog zatvora, srpska policija za njima nije raspisala potjerinicu.

Zato su budvanski inspektori protiv njih podnijeli prekršajne prijave zbog ilegalnog boravka u Budvi i neposjedovanja ličnih i ostalih dokumenata.

Nanasi i Romanović sprovedeni su sudiji za prekšaje koji im je odredio novčane kazne, kako to zakon i propisuje.

Međutim, kako nisu imali novca da plate kazne, odmah su upućeni na izdržavanje zatvorskih kazni od po 11 dana u spuškom zatvoru. Osuđenici iz Srbije u Budvu su stigli prije mjesec i po.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pobjegli-iz-zatvora-u-sremskoj-mitrovici-pa-otisli-u-budvu-na-kupanje/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot