Automobilom udario u zid, mladić poginuo!

Objavljeno: 21. 10. 2017 u 13:42h

Jedan mladić jutros je poginuo, a dva lica su povrijeđena kada je njihov automobil udario u zid na području Male Subotice, te se prevrnuo u njivu pored puta.

Saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 5.00 časova kada je automobil “audi A5” sletio s puta nedaleko od crkve u mjestu Sveti Križ, udario u zid jednog privrednog objekta, a potom se prevrnuo u polje kukuruza, javili su hrvatski mediji.

Prema nezvaničnim podacima, riječ je dvadesetčetvorogodišnjem mladiću, a navodno je u vozilu bilo pet mladića, koji su bili u noćnom izlasku.

Osim policije i ekipa hitne pomoći, na teren su izašli i vatrogasci koji su morali rezati lim da bi povrijeđene izvukli iz automobila.

Ovo je sedma žrtva na međimurskim putevima ove godine.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/automobilom-udario-u-zid-mladic-poginuo/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot