Porodična tragedija u Bihaću: Tokom tuče izbo oca na smrt

Objavljeno: 16. 10. 2017 u 13:52h

Alvin Kajtazović (33) iz Bihaća, koji je osumnjičen da je protekle nedjelje, u večernjim satima, nožem usmrtio svoga oca, Seada Kajtazovića (59), ispitan je u Prvoj policijskoj upravi te potom predat na dalje postupanje Tužilaštvu USK, potvrđeno je iz policije.

Prema riječima portparola MUP-a USK, Snježane Galić, on se tereti za krivično djelo “ubistvo”. Kako je potvrđeno u policiji, njihova patrola je poslata na lice mjesta nakon što su komšije prijavile da se iz porodične kuće Kajtazovića čuju galama i vriska.

“Dolaskom na mjesto događaja, ispred ulaza u kuću vlasništvo K. S. zatečeno je njegovo beživotno tijelo, dok je njegov sin K. A. zatečen s vidnim povredama. On je policijskim službenicima kazao da se fizički sukobio sa svojim ocem, te da mu je hladnim oružjem, tačnije nožem, nanio smrtonosne povrede u predjelu stomaka”, rekla je Galićeva.

Mlađi Kajtazović je uhapšen na licu mjesta i odveden u Policijsku stanicu u Bihaću, gdje je saslušan, dok su pripadnici kriminalističke policije i dažurbi tužilac obavili uviđaj na licu mjesta.

Motivi koji su doveli do sukoba oca i sina zasad nisu poznati, a u trenutku kad se odigrao ovaj tragični događaj, u kući osim njih dvojice, nije bilo drugih osoba.

Izvor: Nezavisne / Autor: Zlatan Čekić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/porodicna-tragedija-u-bihacu-tokom-tuce-izbo-oca-na-smrt/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot