Dvogodišnje dijete stradalo u saobraćajnoj nesreći

Objavljeno: 16. 10. 2017 u 20:48h

Dvogodišnje dijete smrtno je stradalo u saobraćajnoj nesreći u mjestu Prutače na području Brčko distrikta, saopšteno je iz brčanske policije.

Nesreća se dogodila danas oko 16.00 časova.

Vozač čiji su inicijali Đ.M. /36/, iz Brčkog upravljajući automobilom “opel omega”, udario je dvogodišnje dijete, koje je podleglo povredama, navedeno je u saopštenju.

Uviđaj su obavili brčanski policijski službenici, pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dvogodisnje-dijete-stradalo-u-saobracajnoj-nesreci/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot