Prognoza za naredne dane: Do kada će trajati miholjsko ljeto?

Objavljeno: 15. 10. 2017 u 11:39h

Danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme uz malu oblačnost. U jutarnjim satima i veći dio prijepodneva u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove s maglom ili sumaglicom. Vjetar u Bosni slab, uglavnom, sjeveroistočni, a u Hercegovini, veći dio dana, slaba bura. Dnevne temperature od 19 do 26 °C.

U ponedjeljak, 16. oktobra, sunčano. U jutarnjim satima i veći dio prijepodneva u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove s maglom ili sumaglicom. Vjetar, slab, veći dio dana, uglavnom, sjeveroistočni. Jutarnje temperature od 5 do 11, na jugu od 10 do 16, a dnevne od 20 do 26 °C.

U utorak, 17. oktobra, takođe sunčano uz umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne i uz riječne tokove sa maglom i sumaglicom. Jutarnje temperature od 6 do 12, na jugu od 12 do 16, a dnevne od 20 do 27 °C.

I u srijedu, isto tako, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima i veći dio prijepodneva u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili sumaglicom. Jutarnje temperature od 6 do 12, na jugu od 13 do 16, a dnevne od 20 do 26 °C.

U četvrtak 19. oktobra, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima i veći dio prijepodneva u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili sumaglicom. Jutarnje temperature od 6 do 12, na jugu od 12 do 16, a dnevne od 19 do 26 °C, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/prognoza-za-naredne-dane-do-kada-ce-trajati-miholjsko-ljeto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])