Danas obustave saobraćaja zbog relija “Jahorina”

Objavljeno: 15. 10. 2017 u 09:04h

Zbog održavanja Relija “Jahorina 2017” danas od 8.00 do 12.00 časova biće obustavljen saobraćaj na regionalnom putu Sarajevo-Trebević, a od 12.30 do 16.45 časova na regionalnom putu Sarajevo-Hreša, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, a u kotlinama i duž riječnih tokova jutarnja magla mjestimično smanjuje vidljivost.

U tunelu Kalovita Brda na dionici magistralnog puta Ljubogošta-Pale saobraćaj je zbog sanacionih radova potpuno obustavljen i odvija se obilaznicom u neposrednoj blizini tunela.

U toku su radovi na magistralnom putu na dionci Lončari-Brčko jedan-Brčko dva-Donja Bukovica, zbog čega dolazi do izmjena u režimu saobraćaja.

U toku su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže i rehabilitaciji kolovoza na dionici magistralnog puta u Nevesenju u gradskoj zoni, zbog čega je izmijenjen režim saobraćaja sa postavljenom privremenom signalizacijom.

Na regionalnom putu Površnice-Lopare izvode se radovi na sanaciji klizišta zbog čega je saobraćaj teretnih vozila preusmjeren na putni pravac Lopare-Priboj-Banj Brdo.

U mjestu Ljubačevo i na dionici puta Ukrina-Gornja Vijaka zbog aktiviranog klizišta saobraća se jednom saobraćajnom trakom, naizmjenično.

Na dionici magistralnog puta Brod na Drini-Šćepan Polje zabranjen je saobraćaj za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Na regionalnom putu Bratunac tri-Drinjača ostaje na snazi zabrana za teretna vozila ukupne mase preko 3,5 tone i autobuse klase M3, dok se zabrana ne odnosi autobuse prevoznika ad Holding “Drinatrans” Zvornik, koji saobraćaju na redovnim autobuskim linijama Zelinja-Zvornik, Bratunac-Polom-Zvornik, Bratunac-Polom-Bijeljina i Polom-Bratunac. Ova zabrana se ne odnosi na teretna vozila kojima će se vršiti transport drvnih sortimenata regionalnim putem od Sopotnika do Drinjače.

U Banjaluci zabranjen je saobraćaj svim vozilima u Ulici Gavrila Principa na dijelu od Zelenog mosta do Ulice Miloša Obilića, preko Zelenog mosta, te svim vozilima, osim vozilima stanara, u Ulici Branka Morače, na dijelu od Zelenog mosta do Kozarske ulice u Banjaluci.

Gusta magla jutros mjestimično smanjuje vidljivost u Federaciji BiH /FBiH/, posebno na dionici autoputa A-1 Tarčin-Zenica i putevima u dolinama rijeka Neretve, Save, Lašve i Bosne.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

Zbog radova u Hrvatskoj sužen je kolovoz na prelazu Stara Gradiška-Gradiška, tako da se na ovom prelazu tokom dana mogu očekivati duža zadržavanja.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/danas-obustave-saobracaja-zbog-relija-jahorina/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot