Vještaci utvrdili: Jelena Marjanović umrla u najvećim mukama

Objavljeno: 8. 10. 2017 u 14:17h

Jelena Marjanović (33), pjevačica “Granda”, za čije ubistvo se sumnjiči njen suprug Zoran Marjanović (39), brutalno je pretučena sa devet udaraca po glavi.

Kako “Srpski telegraf” saznaje supervještačenjem je utvrđeno da je Marjanovićeva preživjela torturu i da je umrla u najvećim mukama.

Prema riječima izvora iz istrage, dopunsko vještačenje patologa otkrilo je da je pjevačica zadobila više udaraca po cijelom telu, od kojih joj je pukla slezina i bubdna opna.

“Na osnovu novih saznanja pretpostavlja se da je Jelena Marjanović bila žrtva pomahnitalog napadača koji ju je udarao pesnicama po tijelu, glavi, a najviše po stomaku.  Od siline udaraca, nesrećna žena je zadobila brojne povrede unutrašnjih organa koje su dovele do unutrašnjeg krvarenja” – priča sagovornik, piše “Srpski telegraf”.

Kako dodaje, Marjanovićeva se grčevito borila da bi se izvukla iz ruku nasilnika, o čemu svjedoče i odbrambene povrede po njenom tijelu.

“Napadaču ni to nije bilo dovoljno, pa je zgrabio tup predmet i smrskao joj glavu. Utvrđeno je da ju je udarao po potiljku, a na lobanji je imala više teških rana, dok joj je lice ostalo nepovrijeđeno” – objašnjava izvor.

Prema njegovim riječima, sumnja se da je porodična kuća Marjanovića poslje zločina očišćena varikinom i drugim abrazivnim sredstvima, što je potvrđeno i dopunskim vještačenjem.

“Prsti nastradale Jelene takođe su bili poliveni varikinom da bi se uništili svi dokazi koji bi napadača mogli da dovedu u vezu sa zločinom. Osim toga, tragovi abrazivnih sredstava otkriveni su i u dnevnoj sobi kuće u kojoj je pjevačica živjela sa svekrom Vladimirom, svekrvom Zoricom, djeverom Milošem, suprugom Zoranom i ćerkicom Janom. Svi ti novi tragovi i dokazi u istrazi potkrepljuju sumnje da je Jelena usmrćena u domu Marjanovića, nakon čega je njeno tijelo bačeno u kanal” – kaže izvor iz istrage.

Izvor: Telegraf.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vjestaci-utvrdili-jelena-marjanovic-umrla-u-najvecim-mukama/||claudebot