Trebinje: Uhapšeni piroman i serijski lopov

Objavljeno: 5. 10. 2017 u 15:49h

Policija je uhapsila R. S. (31) iz Trebinja zbog sumnje da je juče zapalio restoran “Dionis”. Njemu se na teret stavlja i provala i teška krađa u kafiću “Tvins” koja je počinjena iste noći. Ovo je juče na vanrednoj konferenciji za novinare izjavio načelnik Policijske uprave Trebinje Žarko Laketa.

Prema nepotvrđenim informacijama, riječ je o Slavenku Redžu. On je uhapšen na području Višegrada. Policija je ukradene predmete iz kafića “Tvins”, LCD televizor i risiver  pronašla u jednom objektu u Starom gradu u Trebinju, dok je novčanik pronađen u toaletu jednog ugostiteljskog objekta. Prema nezvaničnim saznanjima, uhapšeni se sukobio sa vlasnikom “Dionisa” Ljubišom Vrtikapom zbog manje saobraćajke. Redžo je osumnjičen i za paljenje pomoćnog objekta u naselju Police.

Uhapšen je i R. B. (35) iz Trebinja. On je iz crkve u Konjskom ukrao 250 KM i nadzornu kameru, a iz automobila na parkingu Petropavlovog manastira novčanik sa 250 KM i mobilni telefon.

Izvor: Glas Srpske / Autor: R. Mi.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/trebinje-uhapseni-piroman-i-serijski-lopov/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])