Novak kreće iz Brizbejna?

Objavljeno: 5. 10. 2017 u 15:05h

Australijski mediji objavili su da će srpski teniski as od 1. januara nastupati na jakom turniru, zajedno sa Nadalom i Marejom.

Novak Đoković će poslije oporavka od povrede i šestomjesečne pauze početi narednu sezonu na turniru u Brizbejnu, objavili su australijski mediji.

U pitanju je turnir ATP 250 serije, na kome uvek nastupa nekoliko tenisera iz samog svetskog vrha, pa su tako za 2018. prijavljeni Rafael Nadal i Endi Marej, trenutno prvi i treći na ATP listi.

“Sportski žurnal” u četvrtak je analizirao na kom turniru bi Novak mogao prvo da zaigra, s obzirom na to da je nedavno izjavio samo da će se to dogoditi u Australiji.

Za turnir u Brizbejnu (1-8. januara) navedeno je da nosi rizik od ranog ispadanja i malog broja mečeva, s obzirom na to da će Đokoviću biti potrebno vrijeme da uhvati ritam poslije pola godine bez takmičenja.

Prve nedjelje januara na rasporedu je još Hopman kup u Pertu, na kome Novak definitivno neće nastupiti, a u nedjelji pred početak Australijan opena igraju se turnir u Sidneju i egzibicija “Kujong klasik” u Melburnu.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/novak-krece-iz-brizbejna/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot