U Trebinju održana prva IT konferencija “InfoCentar TechDay 2017” (Foto)

Objavljeno: 1. 10. 2017 u 11:04h

Kompanija Odavić d.o.o., koja je postala prepoznatljiva po svom brendu “InfoCentar”, organizovala je u Trebinju prvu poslovnu konferenciju “InfoCentar TechDay 2017” u okviru koje je ugostila renomirane svjetske brendove iz svijeta informatike, softvera, komunikacija i potrošačke elektronike, kao i svoje poslovne partnere.

Više od 120 učesnika konferencije pozdravio direktor kompanije Blagomir Odavić, koji se prisutnima zahvalio na posjeti i podršci u dugogodišnjem radu.

„Bez vaše podrške ‘InfoCentar’ ne bi zauzimao poziciju jedne od vodećih kompanija u ICT industriji u Bosni i Hercegovini“, istaknuo je Odavić.

U radnom dijelu konferencije učesnici su imali priliku upoznati se sa novim proizvodima i rješenjima izlagača. Tako su prisutni, između ostalog,  imali priliku dobiti više informacija o novim modelima Philips i Samsung TV uređaja, Lenovo servera,  prenosne računare i proizvode potrošačke elektronike brenda Tesla,  kao i Kaspersky rješenja za zaštitu podataka.

Vrhunac konferencije je bilo predstavljanje novog brenda eponuda.ba, kojeg je pokrenuo „InfoCentar“, a radi se o web portalu za kupovinu proizvoda, prije svega iz segmenta IT tehnologija, a zatim i drugih proizvoda za kojima tržište pokaže interes.

„Lansiranjem brenda eponuda.ba otvaramo potpuno novi segment poslovanja i trudimo se da idemo ukorak sa potrebama naših kupaca koji sada kupovinu IT uređaja mogu obaviti i iz udobnosti svoga doma ili radnog mjesta. Osim toga, nećemo se ograničavati samo na digitalni svijet, nego ćemo se i u budućnosti truditi da organizujemo što više prezentacija i seminara kako bi što više edukovali naše kupce“, rekao je Odavić.

Veliku pažnju učesnika privuklo je i predstavljanje najnovije Go Pro Hero 6 kamere, koja je samo dan ranije doživjela svoju svjetsku premijeru.

Učesnici konferenciji izrazili su zadovoljstvo sadržajima koji su im predstavljeni tokom njenog trajanja, te izrazili nadu da će u narednom periodu biti više ovakvih prilika za okupljanja, koje osim prezentovanja novosti iz ponude „InfoCentra“ nude i priliku za uspostavljanje saradnje, zajedničke projekte i inicijative.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/u-trebinju-odrzana-prva-it-konferencija-infocentar-techday-2017-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot