Velika pobjeda Zvezde u Njemačkoj! (Video)

Objavljeno: 29. 9. 2017 u 10:16h

Crveno-bijeli su savladali Keln 1:0, sjajnim golom Ričmonda Boaćija! Domaćin tri puta pogodio stativu, ali je odbrana Zvezde ipak izdržala i sačuvala tri važna boda.

Crvena zvezda vraća se iz Njemačke sa velika tri boda!

Ekipa Vladana Milojevića savladala je Keln u gostima i golom Ričmonda Boaćija donijela klubu prvu pobjedu u grupnim fazama Lige Evrope.

Keln – Zvezda 0:1 (0:1)

Sjajnom igrom u prvom dijelu meča i “bombom” svog napadača sa 20 metara, Beograđani su do odmora stekli prednost, a potom su je sačuvali uz veliku borbenost, ali i sreću!

Domaćin je u poluvremenu izvršio dvije izmjene, pa u drugih 45 minuta dominirao terenom, nizao napade i čak tri puta pogodio stativu Zvezdinog gola. Dva puta je (istu) stativu pogađao nekadašnji vezista Partizana Miloš Jojić, a treći put je to učinio rezervista Leonardo Bitenkur.

Ipak, iako su ređale uzastopne ofanzive domaćina, crveno-bijeli su izdržali pritiske i po isteku 95. minuta počeli veliko slavlje sa svojim navijačima!

Zvezda je tako osvojila važne bodove u gradu u kojem je 1989. doživjela jedan od najbolnijih poraza u klupskoj istoriji. Stečena zaliha crveno-bijelih od četiri poena iz prva dva kola mogla bi da ima ogroman značaj u nastavku borbe za plasman u narednu fazu Lige Evrope!

U drugoj utakmici u okviru iste grupe, Arsenal je rutinski u Bjelorusiji pobedio BATE 4:2, pa tabela trenutno izgleda ovako: Arsenal 6, Zvezda 4, BATE 1, Keln 0.

Pogledajte gol odluke u Njemačkoj, remek djelo Boaćija, koji je poslije sata igre morao da izađe iz igre zbog povrede zadnje lože.

Pogodak koji će navijači Zvezde dugo pamtiti:

https://youtu.be/M5193AjHFL8

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/velika-pobjeda-zvezde-u-njemackoj-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])