Srbija pobijedila Bjelorusiju za polufinale EP

Objavljeno: 28. 9. 2017 u 20:24h

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobjedila je Bjelorusiju sa 3:0 (25:19, 25:12, 25:14) i plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva.

Ekipa Zorana Terzić odgirala je perfektan meč i ni u jednom trenutku nije dala protivniku da se ponada da bi moglo drugačije da bude. Od starta meča su nametnuli svoj ritam, a redom su pogađale Brankica Mihajlović, Stefana Veljković, Tijana Bošković i ostale djevojke.

Srbija je najubjedljiviju pobjedu na šampionatu ostvarila protiv nezgodne Bjelorusije, koja to u ovom meču nije pokazala.

Odbojkašice će u polufinalu igrati protiv bolje selekcije iz duela Rusije i Turske koji se igra u petak. Ženska odbojkaška reprezentacija Holandije plasirala se nešto ranije u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je u prvom četvfinalu pobijedila Italiju sa 3:0 (25:17, 25:20, 25:13) Holandija će u polufinalu, u subotu, 30. septembra, igrati protiv pobjednika četvrtfinala Azerbejdžan – Njemačka, koji će se odigrati u petak.

16.00 Azerbejdžan – Njemačka (petak)

18.30 Rusija – Turska (petak)

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/srbija-pobijedila-bjelorusiju-za-polufinale-ep/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot